spelning

spelning

Det är alltså i Luleå. Jazzomat är en liten bar vid järnvägsstationen och det är således åldersgräns. 18 år måste man nog vara i alla fall. Ring dit om ni undrar något. 092015444.

118 kommentarer

Skriv en kommentar
 1. matti skriver:

  Alltså, vi spelar två set. Jävligt coola covers.
  För övrigt är Mudhoneys nya en av deras två-tre bästa. Det trodde man ju inte.

 2. Benny skriver:

  Shit, jag som alltid har trott att han heter Tegelund. Pino.

 3. Benny skriver:

  Om den här gästboken av en händelse skulle dö tycker jag vi emigrerar hit:
  http://www.kjellhoglund.com/framesetgastbok.html

  Gästbokare, ett nomadfolk.

 4. Benny skriver:

  http://www.kjellhoglund.com/framesetgastbok.html

  Förlåt, den här menar jag.

 5. En vän i Köpenhamn... skriver:

  Verkar helt rätt att läaga ner mabd projektet om inte låtarna når ut. Men fan så synd, skivorna blev bara bättre & bättre. Och dessutom: Jag som trodde at mabd skulle göra surprajs-splelning på mitt 40-årskalas om en månad.

  Får bli bq då.

 6. hjort skriver:

  http://www.expressen.se/prylar/1.1169453/jattepungen-ar-uppfunnen

  Äntligen! Som vi har väntat! Nu blir det burköl.

 7. Benny skriver:

  Det spelar ingen roll, för Ronaldo brukar rouge.

 8. matti skriver:

  MAN U!!!!!!!

 9. En vän i Köpenhamn skriver:
 10. gummo skriver:

  Till Matti: förlåt.

  Till Hjort: jag vet inte, men jag tror det var du: jag har alltid haft mycket svårt för Holy, Holy. Nu, åksjuk och småfull på ett smutsigt X2000 (och luktandes öl efter att ett fyllo spillt ned mig med en Mariestad) är det det allra allra bästa. Same Spell on Everyone vettni.

 11. Stäm-Leffe skriver:

  Vilken tid börjar det på Jazzomat?

 12. hjort skriver:

  gummo: Det var nog jag, och just den låten. Hur bra som helst. Holy Holy är visst en bra reseplatta. Och var glad att det var Mariestad, den är ju fin, den. Starken åtminstone. Tror det får bli burköl ikväll med.

 13. Bo Ek skriver:

  Jag hade en diskussion om holy holy med någon på den gamla gästboken en gång för kanske fyra år sen. Min ståndpunkt är densamma som då, att det är väldigt bra låtar på den skivan.

 14. falsk profet skriver:

  jag höll med bo ek då. håller med nu också. en av de bästa. dessutom en av de snyggaste.

 15. Stalle skriver:

  jag hade en diskussion en gång. jag förlorade.

 16. Bo Ek skriver:

  Jag vann den.

 17. arkivarien skriver:

  En vacker dag i september 2003 utbyttes följande repliker någonstans på det som i folkmun kallas internet.

  Namn: Catrin Nilsmark Datum: 2003-09-12

  Din stora jävla Tony Zoulias-lufs. Här kommer motiveringarna: 1. Angry Brigade: Jag kan vara smittad av att skivan just kommit. Men den är en knock-out. Det är energi, samtidigt melankoliskt. Genom gående jättebra texter. 2. Family Affair: Jag älskar Dinosaur JR, och det här är en skiva som låter mycket som Dinosaur. Taggigt och bångstyrigt. Jag tycker om att man knappt hör Matti. 3. My War: Tar man bort titelspåret är detta en av de vackraste temaskivorna, ever. Så lugnt, skört, vackert. Faktiskt hjärtskärande vackert. 4. Moby Dick: Här radar de upp hits på hits, men det är inte lika bra som de tre första. Det sticker inte ut lika mycket. Matti sjunger inte lika bra. 5. Cosy Den: Se family affair. Skillnaden är att låtarna inte är lika bra. Den är för lång. 6. Personality Crisis: Se Moby Dick, fast inte lika bra. 7. Everybody Else: Kunde blivit en klassiker. Ja, det vill säga om man inte producerat så konstigt. Och Matti inte legat så högt med rösten. 8. Gay Icon: Ojämn, osystematisk, ogenomtänkt. 9. Penny Century: Allt som var bra på CD och FA är dåligt här. Låtarna är sämre. Att man inte hör Mattis sång är en plåga. Gitarrer, gitarrer. Men var är melodin? 10. Holy, Holy:
  Jo, Kboi. Min stereo fungerar. Jag tvivlar på att du har en Bang och Olofsen, det har jag. Och när jag lyssnar på den, får jag panik. Matti låter skitfull och som han försöker sjunga som en tjej. Produktionen är åt helvete, liksom ”se hur mycket smiths vi kan låta, men våra låtar är lite sämre, den här gången, och vi har en sångare som försöker låta som en tjej, fast han är kille”. Ja, typ alltså. Nöjd?

  Namn: KBoi Datum: 2003-09-12

  Titta, det var väl inte så svårt. Men riktigt nöjd är jag inte. ”3. My War: Tar man bort titelspåret är detta en av de vackraste temaskivorna, ever.” Titelspåret? Vad har du för utgåva? På min finns ingen låt med namnet ”My War”. ”4. Moby Dick: Här radar de upp hits på hits, men det är inte lika bra som de tre första.” Hur kan Moby Dick komma före Cosy Den och Penny Century om den inte är lika bra som de tre första? ”10. Holy, Holy: Jo, Kboi. Min stereo fungerar. Jag tvivlar på att du har en Bang och Olofsen, det har jag.” Vad jag har för stereo vet du inte ett skit om. Trevligt att du har en Bang och Olofsen. Var den dyr? Hoppas det. För i så fall blev du jävligt blåst. Hade du haft en Bang & Olufsen, det danska prestigemärket, kanske jag hade blivit en smula imponerad, men nu har du ju någon sorts Svenne Banan-kopia.

 18. Bo Ek skriver:

  Sedär, jag vann den också.

 19. Stalle skriver:

  hahahaha

 20. Bo Ek skriver:

  Såhär i efterhand vill jag gärna lägga till en sak.

  ”1. Angry Brigade: Jag kan vara smittad av att skivan just kommit. Men den är en knock-out. Det är energi, samtidigt melankoliskt. Genom gående jättebra texter.”

  Hur vet den där Nilsmark att Peter och Matti promenerat när de skrev texterna?

 21. Stalle skriver:

  bo ek: det fram kommer inte.

 22. hjort skriver:

  Bosse, du är min absolut största idol! Det här var så jävla roligt att läsa att jag inte är sann..

 23. skräddarn skriver:

  hihhihihihihihihihihi

 24. matti skriver:

  HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Gud vad roligt när folk märker ord.

  Stäm-Leffe: Det, vilket framgår i annonsen, börjar klockan åtta. Vi börjar spela kanske halvnio eller nåt.

  gummo: Vad ber du om ursäkt för? Ett SMS som jag upptäckte flera timmar efter att du skickade det? Jag ber om ursäkt för att jag inte svarade. Mitt svar hade varit: Det hade varit sorgligt om du druckit något som var tvunget att silas genom en formfranska innan. Så, nej.

 25. Benny skriver:

  Jag har länge tyckt att Pipeline är bäst i test. men så hände något, det spreds mongoidiotsärsjuka i lokalerna, och vips hade den förbrukat sitt värde. Det finns inga paraleller till CBGBs, Pipeline är ren skit.

 26. prkchps skriver:

  Benny: men var ska du nu få höra oändligt med tokrolig metal med svenska texter som handlar om bögar, bajskorvar och jesus och kallar den utspädda soppan lite vagt för samhällskritik?

 27. Benny skriver:

  Hemma. Jag har alla skivor. Signerade.

 28. Bo Ek skriver:

  Jag ar världens dilemma, ni fattar inte. Jag är insnörjd i Västernorrland, precis som Sparvel sa att jag skulle bli. Jag hatar mig själv.

 29. Bo Ek skriver:

  har var ordet

 30. Bo Ek skriver:

  Fast det gör jag ju inte på riktigt, det jag sa innan var mer för att Sparvel skulle vinna ett vad vi hade. Han får en hundring eller två av mig nån gång. När han blitt fassa kanske.

 31. Bo Ek skriver:

  Hatar mig själv alltså. Det var det jag süftade på i min fössta mening där ovan. Jag är ganska förtjüst i mig själv, om jag får säga det själv.

 32. Kalle skriver:

  Hallojsan!

 33. Kalle skriver:

  vp – Hallojsan!

 34. matti skriver:

  Filmtips: The King of Kong. Guuuuuud vilken bra film.

 35. gummo skriver:

  Matti ditt muppo. Jag bad om ursäkt för att jag tidigare tjabbat mig med holy holy. Att du inte svarar på SMS är legio. Jens Spendrup svarar inte heller på mina mess.

 36. gummo skriver:

  Filmtips: Semi-Pro.

  Will Ferrell!!!

 37. david skriver:

  ok, det här är ju löjligt men just nu är ”i’ll never forget you” husker du’s absolut bästa låt. kan delvis bero på min absurda häxblandning bestående av burköl, vaniljvodka och vitt vin av finare slag. tack för tipset om american hardcore. känner att jag inte skulle ha gått in den scenen särdeles självsäkert som homosexuell eller mustaschprydd.

  vad säger matti om sugar då? det är som sagt löjligt men min värld kretsar just nu kring husker, sugar, superchunk och the replacements. något man önskar skulle vara meriterande på ens cv…

 38. david skriver:

  och ja, king of kong är fantastisk. får en att tänka efter innan man väljer hot sauce till sina stripes.

 39. Benny skriver:

  Släppte just min första skiva, ’Fuck you I’m pregnant’.

 40. skräddarn skriver:

  jaha, hur var spelningen då? moshpit? vilka covers?

 41. Joachim skriver:

  King of Kong: Suverän. Lite trist att den är supervinklad. Onda hot sauce-mannen hade inte rekordet i Kong när filmen gjordes. I själva verket var det en jättetrevlig jappsare, men han var svintråkig att göra film på. Onda hot sauce-mannen däremot är ju kul, fast inte särskilt ond, det är mycket trick med speglar.

  Men va fan, skriv om legenden. Nästan roligare än filmen är ramaskriet den skapade i nördkretsar.

 42. matti skriver:

  Så här ska man väl inte göra egentligen, men fuck that. Hjälp!!

  http://www.kalaset.se/nominate.asp

 43. Stalle skriver:

  matti: tack för tipset. håll tummarna för att jag får det nu!

 44. matti skriver:

  Stalle: Det vet du att jag gör.

 45. hjort skriver:

  Spelar det nån roll hur många nomineringar som kommer in, tror ni? Jag menar, om programgruppen väljer ut tio på måfå utav alla som kommit in, så att det är större chans att gå till final om man fått många nomineringar.

 46. prkchps skriver:

  Träningsladskamp och bla bla bla, men alltså Elmander. Klampar omkring som Albert och Herberts Herkules, högst tvåa på alla bollar, ramlar som vore han gjord av vind. Filmar, signalerar till domaren om hur dumma alla är. Han är så sjukt överskattad. Och Mellberg är helt slut.

 47. vp skriver:

  träningslandskamp: *gäsp*

 48. stalle skriver:

  fotboll: zzzzz

 49. stalle skriver:

  joachim: hahahahaha. men ändå inte.

 50. matti skriver:

  Ni har ju alla undrat vilka Elvis-skivor man egentligen behöver. Svaret är förstås två samlingar med tidigt material: For LP Fans Only och A Date With Elvis. Båda är från 1959 och innehåller inspelningar från 1954-1957 (har jag för mig). Där och endast då var han The King of Rock. Ja alltså hans två första ”riktiga album (från 1956) var också grymma, men de här är fan bättre.

  Och jag bortser medvetet från Elvis In Memphis och hela 70-talet nu. Vi snackar när han var ung och folk var rädda för honom. När han ”Bop-bop bop-bop-bop-baby-baby-baby, come back baby I wanna play house with you”. Shit, det är så bra att det fattar ni inte om ni inte lyssnar själva.

 51. matti skriver:

  Joachim: har du sett Chasing Ghosts: Beyond the Arcade då? Verkar ju ännu grymmare.

 52. Svenne skriver:

  Ser fram emot Mattis rockabilly-skiva (naturligvis blir det väl lite Hurriganeslåtar)?. Han skrev väl något här om femtiotalslåtar med bra texter. Låter intressant.
  Tidigare läste jag Mattis hyllning till Gene Vincent. Själv föredrar jag Eddie framför Gene, men det kan ju vara en smaksak. Och så nu hyllning av Elvis. Jag gillar verkligen Scotty Moores gitarrstil. Hoppas MA får till ngt liknande framöver.

 53. Joachim skriver:

  Matti: Nej fan den har jag helt missat, kul! Trekkies 1 och 2 går ju i samma anda ifall man vill gotta ner sig ordentligt i nördar. Man måste se intervjun med killen som byggt om sin lägenhet till startrek-bryggan i tvåan.
  Eller för stjärnan i ettan: http://www.youtube.com/watch?v=ReRQVxWEVuQ&watch_response

  Överlägsen alla nörd-dokumentärer är dock Monster Camp. Helt suverän.
  http://www.monstercampthemovie.com/

 54. matti skriver:

  Fast jag tyckte King of Kong påminde mycket om Lords of Dogtown, eller iaf den av filmerna som var dokumentär.Och Riding with Giants. Tydligen finns det en som heter Helvetica som handlar om de som uppfann typsnittet med samma namn. Den ska visst vara suverän.
  Monster Camp verkar grym, men jag hittar den inte nånstans.
  Finns det inte nån om Roller Disco-fenomenet också? Vad heter den?

 55. Skamsen skriver:

  Matti: Är du en sån förälder som sätter på barnen cykelhjälm men inte bär en själv?

 56. Joachim skriver:

  Oj, det tycker verkligen inte jag. Skillnaden mellan tvspelsnördar och skateare/surfare är för mig astronomisk. Nu kanske du talade om filmens stil iofs…

  Nej jag hittar inte heller den. Men Jonas har den va? Visst?

 57. matti skriver:

  Skamsen: Ja. Fast jag cyklar iofs aldrig. Eller nästan aldrig i alla fall. Jag går. Bär tungt och går.

  Joachim: Ja, jag menade att båda handlade om något som varit och inte är detsamma längre, hur gärna de medverkande än vill det. Jag tror (och hoppas) att Chasing Ghost är ännu mer så. Men allt är så där geekigt och målinriktat och handlar om något som ingen annan bryr sig om. Ja, och jag då. Jag spelar aldrig spel och åkte skateboard i tio minuter på 70-talet och aldrig mer. Men jag älskar filmerna och själva grejen, den där målmedvetenheten, det besatta.

 58. Joachim skriver:

  Matti: Det är helt sant. Jag har inte tänkt så mycket på det. Det som fångar mig med nördkulturen är dess genuina utanförskap. Nördarna är ju inte självvalda särlingar, till skillnad från många andra ”rebellkulturer”. De anses inte häftiga, snygga eller framgånsrika och accepteras i stort sett inte i några andra sociala kretsar. Det finns ingen bakomliggande ideologi eller myt. Det är liksom inte för att få tjejer. Inte ens i i s.k medvetna kretsar har nörden en plats. Jag tycker det är förjävla grymt ändå. Ett sorts fulländat utanförskap.

 59. Bo Ek skriver:

  Glöm inte sen att det är svårt att ta sig in i nördkretsar. Om man inte är nörd själv vill säga, då är man mer än välkommen. Man kan dock inte valsa in med något sorts halvhjärtat intresse. Lite som HA.

 60. matti skriver:

  En märkvärdig grej är att många andra subkulturer medvetet väljer nördstämpeln för att befria sig från ansvar inför omvärlden, eller i alla fall för att slippa vara en has-been. Alltså, det är inte riktigt loserstämpeln jag menar, det är nördditon. Så är du ju definitivt i den där skateboarddokumentären.
  När jag gick på högstadiet var det en som samlade på papper. Alla sorters. Så ville man ju inte vara, men nu ba, med The Office på engelska och amerikanska, nu har ju han brudar och stålars i drivor. Eller ej.

 61. matti skriver:

  Hittade det här på Goodbye Zebras.
  http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=128&a=422943
  Jag, jag vet inte, jag finner inte ord.

 62. Bo Ek skriver:

  Det heter ressigör, gp-journalisten måste ha citerat fel.

 63. Skamsen skriver:

  Jag har aldrig läst en artikel från sportsidorna förr. Är de alltid skrivna på det sättet? Det kändes som att läsa Kamratposten.

 64. gummo skriver:

  Anders Svensson. Alltså, att han inte fattar att det måste vara Jeff Daniels som spelar honom, och Jim Carrey som spelar Kongo-Kim. Det måste vara så. Måste. Vara. Så.

  En sak som gör det lite svårt för mig, det är att hålla reda på alla bröderna teg som bloggar. Jag tror jag gillar lillkillen bäst, men konkurrensen är tuff.

 65. matti skriver:

  Nån från Tweenies borde spela Anders Svensson.

 66. Bo Ek skriver:

  Det bor en kille från Borås här i stan. Han ser ut som och pratar precis som Anders Svensson.

 67. Mats skriver:

  På rockborgen i Borås jobbar det en kille som heter Stefan.
  Han pratar också som Anders Svensson.

 68. matti skriver:

  Rockborgen. Där har du fyllt.

 69. Stalle skriver:

  nick borgen.

 70. Bo Ek skriver:

  Hopp Borgen. Han som uppfann hoppborgen.

 71. Bo Ek skriver:

  Nicks brorsa.

 72. matti skriver:

  Bet Allah Borgen.

  Fan, jag fick inte till det.

 73. hjort skriver:

  ”Humor är inte humor förrän den är rolig, och då kan det vara försent” som min kompis Erik sa nyss.

  Sitter och lyssnar på Håkans Luften bor i mina steg. Hade glömt hur otroligt vackra låtarna där är. Varenda en. Jag blir både glad och ångestfylld på samma gång. Lika bra att gå och lägga sig, det är ju ingen mening med att vara vaken när man lyssnat på den här plattan gång efter gång. Kvällen kan ju inte bli mycket bättre, eller sämre. Vet inte hur jag tänker här, men jag får väl sova på saken.

 74. matti skriver:

  Hahahahaha, det finns en uppföljare till Rutles: Rutles 2, Can’t Buy Me Lunch, heter den. Hahahahahahaha.

 75. Jonas skriver:

  Det bästa i Rutles 1 är deras version av All you need is love. Den som heter Love life. Fy fan va bra…

 76. Bo Ek skriver:

  Det roligaste i Rutles 1 är att motsvarigheten till den indiske yogin som Beatles besökte är en liten man i keps, halsduk och trenchcoat som kallas Arthur Sultan, the Surrey Mystic. Och att George Harrison är med i filmen är också rätt kul. Tydligen blev både Paul och John sura över det.

 77. matti skriver:

  Jag visste inte att det fanns en tvåa. Det är Eric Idle som gjort den med.

 78. Stalle skriver:

  jobba jobba jobba, livet med en pinne uppkörd i röven.

 79. Benny skriver:

  Jisander ringde. Han sa att han inte orkar vänta till midsommmar, han måste ha sig en riktig ’George Best-fylla’ redan ikväll.

 80. Stalle skriver:

  george best hade inte väntat till kvällen.

 81. Stalle skriver:

  george best hade inte väntat till kvällen.

 82. Stalle skriver:

  så kan det gå

 83. gummo skriver:

  http://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article2582505.ab

  Just ”inte se begränsningar” torde väl vara det minsta problemet i hans fall.

 84. Benny skriver:

  Att komplettera kombinationsidioten Mellberg med kvadratidioten Nilsson, inget annat än ett genidrag.

 85. Benny skriver:

  Lars ’Minus minus blir plus’ Lagerbäck.

 86. matti skriver:

  Sa jag Elmander? Elmander. OMFG.

 87. matti skriver:

  Förresten, jag är sen och seg i huvet, men nya Doktor Kosmos är fantastiskt bra. Deras överlägset bästa. Grym postpunk/tidig 90-tals house och Italodisco. Alltså det är schweinigt bra. Ujjes bästa texter hittills dessutom. Och helt suverän sång på hela skivan. Jättefina körarrangemang också.

 88. matti skriver:

  Säger det igen: Nya Doktor Kosmos. Och Elvis.

 89. Anonym skriver:

  Du är för jävla tjatig, vet du det?

 90. Bo Ek skriver:

  Bo Ek var det som sa det där.

 91. matti skriver:

  Doktor Kosmos.

 92. matti skriver:

  Alltså, om jag inte sa det tidigare. Doktor Kosmos alltså, deras nya. Asbra.

 93. Skamsen skriver:

  Jo. Doktor Kosmos skiva är bra (men inte deras bästa). Tyvärr släpptes Vapnet och Markus Krunegård i samma veva och de är bättre. Jag tror inte att Krunegård har nämnts här. Det är sorgligt. Det är den bästa skivan som finns tills vidare.

 94. matti skriver:

  Jag tycker Hallå? är DKs bästa. Vapnet och Markus, det finns beröringspunkter, jag håller med, och gillar båda skivorna svinmycket. Jag tycker ibland att det är för mycket sång med Vapnet och för mycket text på Markus och DK. Men jag har exakt samma invändningar mot mina egna skivor, glashuset jag kastar sten i är också mitt glashus. Eller, växthus. Låter mer positivt. Och sanningsenligt.
  Dessutom är gammal äldst.

 95. matti skriver:

  Fast årets låt såhär långt är Oläsbara med Grisflickan. Bästa namnet på en grupp sen 1981 typ.

 96. Skamsen skriver:

  Jag tycker det är kul med långa texter. Hets skiva var också jättebra. Grisflickan? Får väl kolla omd et finns på myspace men just nu lyssnar jag på tredje Teenage Fanclub-skivan i kväll. De är ju hur bra som helst. Min favorit är fortfarande Grand Prix. Sen gick det utför.
  Hellströms skiva har jag inte brytt mig så mycket om. Jag vet inte vem jag är… är bra.

 97. matti skriver:

  Ja, alltså, Grisflickan. Det är ju lite nepotism i det att jag rekommenderar dem, men det är ju suveränt rent objektivt. Såväl att som grupp och låt.

 98. matti skriver:

  Jag gillar också långa texter, men emellanåt blir det för tätt mellan raderna. Teenage Fanclub, tjaa. De två första var bra och nån tolva som kom efter dem, God Knows It’s True hette den väl? Sen blev det ju bara hamig powerpop. Big Star på folköl och prozac. Men alla andra verkar ju gilla dem så jag har antagligen fel där. Just ja, I Don’t Want Control Of You är bra också! Vilken skiva är det? Songs From Northern Britain? Den är ok. Och de är bra på att göra covers.

 99. Skamsen skriver:

  Jag är precis framme vid Songs from northern Britain. Är inte så förtjust i den. Men versen till Your love is the place where I come from är fantastisk. Sen kommer refrängen och förstör allting. Precis som i Left Rustle med Fireside. Underbar vers. Men så kommer refrängen.
  Folköl och prozac? Jo. Men jag var å andra sidan och såg Indiana Jones 4 i kväll och tyckte den var riktigt underhållande. Fånig givetvis. Men underhållande. Jag behövde nog det efter att ha sett 4 månader, 3 veckor & 2 dagar i går. Den blev jag bara ledsen av.

 100. Skamsen skriver:

  Var kan jag lyssna på Grisflickan?

 101. bosse bälg skriver:

  dks nya skiva var den första som jag köpte digitalt. kändes spasjigt. skivan är förgrymmat bra, men har inte nått upp i ”jimi tenor & kennet johnson”-himlar ännu. annars tycker jag att dk och herr alkberg gör bäst politisk medveten musik i landet. eller bäst musik helt enkelt.

 102. matti skriver:

  åh tack men jag gör fullständigt inkompetent politisk musik. alltså politiken. musiken är ok. jag är nöjd med texterna också, jag menar inte att låta sur eller nåt, bara att jag alltid tänkt att de var mer hjälplösa än politiska. jag kan inte skriva längre. sov gott. tack igen bosse bälg.

 103. skräddarn skriver:

  kl. är snart halvfyra och solen är strax uppe.

  en av de allra bästa har dött.

  http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2374&a=775775

 104. Stalle skriver:

  ”Matchen spelades till slut och slutade 1-1. Internationella fotbollsförbundet Fifa ska nu utreda omständigheterna kring tragedin.”

  vad bra, det är tragiskt när man inte kan komma till ett avgörande. till och med straffar hade funkat.

 105. skräddarn skriver:

  po tidholm glänser i dagens DN.

 106. matti skriver:

  skräddarn: Länka gärna.

 107. skräddarn skriver:

  hittar det inte på nätet men han skrev om ”nere på parkeringen”. det var någon slags lista. en låt från krunegårds skiva var också med.
  i vilket fall skrev han ungefär att npp är den låt han nynnat mest på på senare tid och att han tycker om titeln.

 108. Petter skriver:

  texterna i print nu tack!! var?

Skriv en kommentar

Din epostadress visas aldrig