Spelning…

Borde kanske skrivit det här tidigare, men jag och Mats spelade på Il Lardo (i Luleå) i går eftermiddag. Ungefär en timme akustiska versioner av egna låtar, två BQ (Old Friends, Gone Gone) och Jack the Ripper.

Det var inte så mycket folk men det gick bra och var roligt.

Kul att ni kom, ni som kom. Kul att ni ville komma, ni som inte kom för att ni inget visste. Ni som inte kom fastän ni visste men inte ville: kul för er med. Ni som inte kom fastän ni visste men inte kunde: ledsen för det. Det här går säkert att utveckla i evighetet, gör det om ni vill. Jag är inte lika intresserad.
Matti

7 kommentarer

Skriv en kommentar
 1. Oskar skriver:

  Appropå spelningar. Som jag förstått det ska ni till kalmar på torsdag, men var ska ni spela? Det står Tiffanys på sidan, men så vitt jag vet så har den klubben lagt ned! Är jag en trög, oförstående människa? Jag vill så gärna gå!

 2. Matti skriver:

  Alltså, det är allt jag vet. Kolla affischer och sånt på stan. Ring Luger och fråga.

 3. matti skriver:

  Oskar: Stället heter Teatervallen och ligger på Larmtorget. Låter för bra för att vara sant, men det är det. Tror jag.

 4. Hasse skriver:

  Kommer ni att fixa försäljning av t-tröjor via internet.. vore grymt. Lovar att i så fall köpa och vara en vandrande reklampelare för er… Keep up the good work!

 5. Hans skriver:

  Ett par av låtarna på nya skivan har dansbandsbasgångar. Hur ser egentligen Frans ut när han spelar sådana basgångar? Jag vill läsa en recension av Frans.

 6. Rumulus Stern skriver:

  ressennsera spelningarna någon. det bästa skulle ju såklart vara om teglund höll i pennan.

Skriv en kommentar

Din epostadress visas aldrig