Tackar tackar

Ville här passa på att tacka alla fina och snälla människor i Trondheim och Östersund för två oföglömlliga dagar och nätter i rockens och ölets tecken. Tack Tack. Vi spelade bra och är glada för att ni kom. Vi for medelst bil från Östersund i morse och nu är vi, alltså de arma stackare i MABD som är folkbokförda i Luleå kommun, hemma igen. Men räds ej, children of the night, vi ska ut i Luleås nöjesliv redan i kväll. Ur elden på flaskan. Vi hörs.

Matti

29 kommentarer

Skriv en kommentar
 1. morgan skriver:

  Klubb Corazon tackar nåt så inihelvete mycket för en fantastisk spelning.Dem som inte var fans sen innan är det definitivt nu , vet inte hur många lyriska kommentarer jag hört det senaste dygnet.Ni är alltid välkomna i östersund. Ska personligen bomba yran dagligen tills ni blir bokade till årets festival.

 2. hjort skriver:

  Kul att höra att allt gått fint och att frälsningen går vidare! Men det är inte därför jag är här.
  När jag gick på gymnasiet läste jag en kort berättelse skriven av dig, Matti, tror det var i en antologi som hette ”Färdlektyr”. Om en familj där sonen börjar hänge sig åt högerextremism om jag inte minns fel. Vad hette den, och har du publicerat den nån annanstans? Tror jag slarvade bort antologin. Jag var ung och dum, ok?

 3. stalle skriver:

  Jag kan inte supa

 4. vp skriver:

  vem fan kan det?

 5. stalle skriver:

  vet inte, eftersom jag somnade …

 6. Kalle skriver:

  Hjort: Klippa Kam hette den.

 7. matti skriver:

  Exakt. Klippa kam. Den var med i ett nummer av Butter också. Det är nog enklare att hitta Färdlektyr än Butter. Har för mig att alla gymnasieskolor i det kända universum köpte och delade ut Färdlektyr.
  Den var för övrigt sådär. Novellen alltså. Antologin också. Vilket sammanträffande. Butter var Munchenklass.

 8. hjort skriver:

  Klippa kam. Tackar Kalle och Matti. Minns inte riktigt hur den var, så jag ville läsa om den. Får raida mitt gamla gymnasium och tigga till mig ett ex.

  För övrigt är jag bäst i norra europa på att leka tittut med ettåringar. Tror jag ska inleda en seriös karriär inom området.

 9. matti skriver:

  I Sagda nummer av Butter är alla noveller ur mitt antagligen fullständigt döda novellsamlingsprojekt publicerade. Några bra, andra mindre bra. Alla om Tuna. Efter Tunaskolan kände jag att jag höll på att bli lika fixerad vid min barndom som nånsin Ingmar Bergman, så jag beslöt mig för att lägga ned det. Barndomen, projektet med att jag vet inte, tolka den, alltså. Och inga jämförelser med Bergman i övrigt. Jag är inte värdig att ens knuffas utför ett stup av den store.
  Och det finns en massa att säga om den saken, men jag ids fan inte.

 10. hjort skriver:

  Barndomen är intressant annars. Nu är jag ju kanske i och för sig så pass nära den att jag inte har så mycket annat att relatera till. Om man nu gör det. Relaterar till den alltså. Tonåren var i vilket fall inget vidare. Fan vad skönt att ha dem avklarade. Hormoner istället för hjärnceller, grupptryck och dåligt självförtroende. Fi fan. Och det är ju bara baspaketet. Det som alla får på köpet. Jag hade det ju hur bra som helst egentligen. Jag kan börja tänka på hur jävla illa många andra runt omkring måste ha haft det. Inte bara på grund av det biologiska då, utan det sociala. Struliga föräldrar, mobbing och misshandel och fan vet allt. För det är nog inte bara så att allt verkar större ju mindre man är, det är nog faktiskt precis så mycket större som det verkar.

 11. dagerman skriver:

  kan någon rekommendera en bra musiktidning på www? the cricket, sonic osv tycker jag mest idisslar varandra. nme, mojo, osv kräks jag över… – någon som har något guldkorn att dela med sig av?

 12. big bög skriver:

  vad är det föör homo som står längst till höger och bögdansar., huga.

 13. E skriver:

  Pitchforkmedia.com

 14. matti skriver:

  dagerman: http://www.pitchforkmedia.com, http://www.soundofmusic.nu, http://www.planbmag.com

  och från dessa hittar du vidare.

  big bög: skandalöst. vad du än menar.

 15. Benny skriver:

  Park Hotell-demos i solen. Som om Velvet Underground skulle släppa nytt. Ikväll sätter Lars Lagerbäck förhoppningsvis sin sista potatis.

 16. w skriver:

  när man läser big bögs inlägg 30 gånger blir det lite kul, fast det är ju uppenbarligen skrivet av en mongis.

  mitt tips: http://www.warpedrealitymagazine.com

  benny, det du lyssnar på tror jag är senaste miles, inte park hotell. tack för besöket idag iaf.

 17. dagerman skriver:

  tack för tipsen. för att harmonin ska återställas i universum anbefaller jag daniel johnston-dokumentären(the devil and d. johnston) – om det finns någon som fortfarande inte har sett den – !!! speciellt sekvensen i slutet när herr johnson jazzar loss totalt i sitt pojkrum. samt bukowskis ”poems and insults”.

 18. dagerman skriver:

  jag tror det är sverker åström han syftar på – han revjar fullständigt skjortan av filmteamet:

  http://svt.se/content/1/c6/78/95/62/sverker.ram

  go sverker, go sverker!

 19. vp skriver:

  fan vilket anticimex igår. och jag som gick och impulsköpte en digitalbox bara för att kunna se matchen. med 24 månaders bindningstid.

 20. gummo skriver:

  fotboll är passé. skidskytte is the new black.

 21. matti skriver:

  men faaaaan. avgå jävla glasögonormgubbjävel.

 22. hjort skriver:

  vet inte varför, men jag fnissar så jag gråter åt vp och gummo här. kan bero på att det är roligt. för övrigt är jag just nu glad att jag är fotbollsanalfabet.

 23. vp skriver:

  fast en bra grej, alltså som plåster på såren, är ju att man får pörr-kanalerna gratis första månaden. alltid något.

 24. hjort skriver:

  vp: det närmaste man kommer fri kärlek nuförtiden…

 25. Benny skriver:

  Lite dragen. 16.21 torsdag: ”16.21. We are all the winners, har du den?”

 26. ... skriver:

  jag tror jag älskar porr

 27. Wonderboy skriver:

  Jag är porr. Så att ”säga”.

 28. kilotin skriver:

  Nu är det helg! Fifan för vissa, men inte för mig, nu är det helg! För vissa.

Skriv en kommentar

Din epostadress visas aldrig