FEMTIÅRIG MAN

Alltid nervöst att släppa nytt. Det är första singeln från min nya skiva (den heter DRAKE). Jag har gjort den med Tomas Bäcklund Tuneström, som var med på Mattias Alkbergs Begravning och en massa andra grejer. Det var länge sedan vi gjorde nåt ihop men nu var det dags.
FEMTIÅRIG MAN är en rolig och lättsam låt om döden, om att vara livrädd för döden och att dö. Det är ju inte nödvändigtvis samma sak. Den har några roliga metagrepp i såväl text som musik men de upptäcker ni själva, det ska jag inte skriva er på näsan med, som nåt gammalt barnprogram med Birgitta Andersson och Bert Åke Varg när jag var liten och färgteven ny.
Roligare då att berätta att själva refränghooken kom Olle Nyman på, och han sjöng den tillsammans med Rebecka Digervall så fint, så fint. Vi skickade iväg låten till Brandon Meeks som la på helt grym elbas, och kom igen katten vad det svänger. Sen kom Joel Amrén och sjöng ännu finare. Nu tycker jag såklart inte att det går att tävla i musik (om inte jag vinner) men Joel är mitt barn så jag säger det ändå. Sen mixade Isabel Gracefield och Dale Becker mastrade, såatte…
Fakta! Vad det kan vara lärorikt ändå! Och kul!
Stay in school kids! Kasta sudd och och klaga och sånt såklart, men försök lära er nåt varje dag. Det gäller fö vuxna och ännu äldre med.
❤️
MA

4 kommentarer

Skriv en kommentar
  1. Bob Dylan skriver:

    Jasså det är här ni är

  2. Max skriver:

    Spelar den nonstop. Otroligt taggad på kommande plattan!

  3. Magnus skriver:

    Matti Alkberg och Kim Gordon ser ut att gå i lite samma spår: https://open.spotify.com/track/4K2hu1I4tuRpgDLiNTTEi2?si=0d8HIMy0QI6zdho-1qPWJQ

Skriv en kommentar

Din epostadress visas aldrig