MABD på TV4 Nyhetsmorgon

Imorgon, måndag den 11 december, är det återigen dags för MABD att besöka TV4:s Nyhetsmorgon för att framföra två låtar samt samtala lite med morgonvärdarna. MABD-webb ringde upp Mattis yuppienalle för en kommentar.

– Tja, jo asså, tyvärr kan inte min ständige sidekick Mats medverka imorgon men vi har en annan gammal apa som kommer att ersätta honom, meddelar Mattias Alkberg från en skränig turnébuss som under söndagen befann sig någonstans mellan Peter Flack och R.E.A. (Roligt, Elakt, Aktuellt).

Senast MABD besökte Nyhetsmorgon hade bandmedlemmarna sönder två lysrör i direktsändning. (Bland annat).

9 kommentarer

Skriv en kommentar
 1. stalle skriver:

  trevligt trevligt

 2. vp skriver:

  kanske någon som inte förvärvsarbetar kan lägga upp länken till inslaget så vi som förvärvsarbetar kan titta på det under någon av våra raster.

 3. Kricke skriver:

  Sammanfatta intrycket Stallion. Pajade de grejer?

  Och: kan någon förklara Örebro-beefen?

 4. victor skriver:

  gå in på tv4.se och klicka dig fram till nyhetsmorgon, sen länken ”se på musikframträdande”.

 5. Björn skriver:

  Är detta rent horande eller är det på något vis tillfredställande att uppträda framför tre helt ointresserade personer i en tv-studio?

 6. Hans skriver:

  Horande, skulle jag tippa. Men samtidigt är ju du en hora, så.

 7. vp skriver:

  om man deltar i ett tv-program, uppträder man för de som är med i samma program då eller uppträder man för de som tittar på programmet? så länge tittarna får ut något av det hela är det väl helt ointressant om de i studion bryr sig eller fattar. horande trodde jag var om man knullade för pengar, men det kan ju ha hänt mycket på den fronten sedan jag var ung.

 8. Hans skriver:

  Förutsatt nu att Björn inte menade att Frans, Jokko Apa och Ramirez var de óintresserade.

Skriv en kommentar

Din epostadress visas aldrig