Uppdatering, helgen som gick

Jag och Mats spelade på Kulturens hus. Det gick grymt bra. Mest egna låtar samt Crackle & Drag (Paul Westerberg) och These Days, någon slags hybrid mellan Nicos och Jackson Brownes version. Och en gammal BQ-låt. Några jag hörde i mörkret: Nils, Måns, Kilotin, Jonas, Jocke, Jonas, Jonas, Jonas. Kul att ni ville kolla trots den sena timman. Och kul att ni andra var där också. Vi spelade mellan typ  ett och två eller nåt.
Kvällen i helhet kan jag inte säga mycket om; min familj åt middag hos Mats familj. Jag blev sjuk och såg därför inte Pajala Truck Co eller Park Hotell. Och det var ju synd. Cristian och Jonas och Petter verkade vara nöjda i alla fall. Men det var fan att jag blev sjuk.

Låg hela fredag natt och lördagen och krampade. Fick ställa in hela Umeåresan och det var ju synd. Men men. Anders åkte upp ända från Göteborg för att höra på mina grymma skivor (lite också för att repa med Cult of Luna) men det fick han ju inte. Fast han skickade roliga SMS på natten. Åkte till Umeå i alla fall, helt skakig på söndag eftermiddag, och här är jag nu. På kurs. Varför ska väl ni skita i.

Vänligen,

Matti

25 kommentarer

Skriv en kommentar
 1. hjort skriver:

  Av avslutningen på ditt inlägg att döma skulle jag väl gissa att du blitt satt på charmkurs…

  Hoppas du frisknat till i alla fall.

 2. matti skriver:

  hehehe. charmkurs är det.

 3. hjort skriver:

  poäng till mig. nu tycker jag att jag har förtjänat lite arboga och twin peaks framåt kvällningen. hade nästan glömt hur sjukt bra det är. inte för att det har nåt med mabd att göra annat än att ni också är sjukt bra. se? jag klarar mig utan charmkurs jag.

 4. skräddarn skriver:

  hjort! har du sett the wire? om inte, tycker jag du ska göra det. appropå tv-serier alltså. säsong 2 är faktiskt helt makalös.

 5. själasörjaren skriver:

  jag gissar på en sån där intensiv körkortskurs… ….

 6. matti skriver:

  Körkortskurs? Nu börjar det här bli lite obehagligt. När ni pratar teve så har jag några tips: Prime Suspect, sista ”säsongen”, Cracker 9/11 (jepp, tjockisen är tillbaks på banan en sista gång), The State Within, This Life + 10, Heroes (miljarder gånger roligare än Lost och helt i klass med X-Men, [serien alltså, för filmerna räknas inte ens]). För Dexter och Life on Mars har ni väl redan sett, herrar Skräddare och Hjort?
  Annars är jag helt och hållet knäckt och tillbaka i min unga ungdoms måndagkvällar: Hill Street Blues, första säsongen. Shit vad det är bra. Om ni inte minns så är det föregångaren till alla ”realistiska” snutserier som finns: Homicide, The Wire, The Shield etc. Fast det har nån slags såpa-kvalitet som inte riktigt finns längre. Och det kanske är bra iofs, men ändå. Leta och hitta.

 7. hjort skriver:

  Har lyckats missa både The Wire och Life on Mars. Och Dexter. Ska sätta upp dem på min att-fixa-lista. Heroes har jag däremot lyckats se de två första avsnitten av. Fina grejer. Men jag måste säga att jag hade svårt för att alla personer av amerikansk tradition är modellmaterial, men det kan jag ju sitta och gnälla hur mycket jag vill om när det är så spännande som det är. Får nog försöka lägga mina svettiga vantar på resten med.

 8. Jonas skriver:

  Ang. själva blogginlägget: Det var synd att du missade Park Hotell, Matti. De gjorde sin kanske bästa spelning nånsin. Eller inte riktigt, men ändå typ. Det var stenhårt. Och jag borde ju veta, jag kan ju sånt, jag är ju för fan nöjesredaktör. Eller hur var det, Mats?

 9. Mats skriver:

  jo, exakt så. typisk att du ska dra på dig nå jävla e coli bakterie när det gäller.

 10. stalle skriver:

  jag träffade e coli en gång, jävla typ.

 11. stalle skriver:

  fast e bola är grymmare

 12. Mats skriver:

  Om det är någon mer än jag som spelade med rödisen i fredags och dessutom heter Mats, så måste vi nog ha någon form av system för vad vi kallar oss. Jag blir så förvirrad av att läsa saker jag inte visste att jag skrivit.

 13. Mats skriver:

  Jonas: Jag sa att du varit nöjesredaktör.
  Alla vet nog att du numera livnär dig som aktad AOR-tolkare

 14. matti skriver:

  Men The State Within. Vilken spänning. Har två avsnitt kvar. Tjiit vad pännade.

 15. Jonas skriver:

  Jag livnär mig inte, jag begår självmord, som AOR-tolkare.

 16. Hans skriver:

  TAR självmord?

 17. hjort skriver:

  Jag vaknade upp idag och såg ut som Kristofer Åström.
  Går det att utnyttja på något sätt?

 18. KBoi skriver:

  Du kan säkert få ligga med unga kvinnor, om det nu är något du strävar efter.

 19. hjort skriver:

  Helst inte om det går att undvika. Min flickvän blir nog ledsen då. Jaja, imorrn vaknar jag nog upp och ser ut som en uppstekt mumie som vanligt, och så är dilemmat ur världen.

 20. mat s skriver:

  extremt jobbigt när man får zombie på kuken. vilken bakterie är det? annars var det, som jag uppfattade, mats som spelade med matti.

 21. r skriver:

  det var en stor sorg att du inte var kry nog att läsa dikter i umeå. men jag tror inte du behöver tycka synd om Anders. han fick nog dj dennis istället som kvällsunderhållning. och cult of luna.

 22. hjort skriver:

  KBoi förresten: vad hände med T-Bone?

 23. Benny skriver:

  Jag var i Umeå i helgen. Jag kommer aldrig åka dit igen, om det inte gäller sjukan. Vilken jävla håla. Dennis Lyxzéns klubb är var helt sämst, jävla Beatlemania. Likheterna är så många att jag inte behöver hålla på ens. Missförstå mig rätt, jag gillar Beatles. Usch.

 24. KBoi skriver:

  Han finns där ibland, men inte hela tiden.

 25. Ariel skriver:

  Det var den sämsta spelningen jag sett med Park hotell, alltså var de fulla eller?

Skriv en kommentar

Din epostadress visas aldrig